Nyheter April

10325771_646379195431730_2058258260594532431_n

Planeringen för West Pride är i fullgång.

Som vanligt gör vi en PolyPicknick i Trädgårdsföreningen där det bara är att dyka upp. Är det kass väder så går vi till ett närliggande fik.

I år har vi valt att utöka vårt deltagande från 1 till 3 punkter utöver parad och picknick. Två av punkterna, Poly 101 och Nyfiken på poly, riktar sig främst till poly/RA-nybörjare och andra intresserade av att få lite bättre översikt på terminologin. Medan punkten Relationsaraki som feministisk relationspraktik, riktar sig huvudsakligen mot de redan poly/RA-vana samt lyfter en mer politisk vinkel på relationsskapande.

Hela West Pride programmet hittar ni såklart på West Prides hemsida.

Hoppas att vi ses ute i folkhavet!

About the Author

Queerfeminist och relationsanarkist (google it!) i förfallande ungdom, tant i sinnet. Pratar och skriver helst om normkritik, sex, (vegetarisk) mat, diverse nörderier, humor och politik samt om de mer finstilta nyanserna i vardagen. Jag bor i ett minikollektiv i nordöstra Göteborg med min polare och ibland hens partner som bor hos oss på deltid. Min familj innefattar ett antal definierade och odefinierade relationer som består av allt från min blodsläkt till valda syskon, till partners och andra viktiga relationer i min närhet. Föredrar att skriva i affekt! - Åsa heter jag och sitter för närvarande som sekriterare i Polyföreningens styrelse.

Post a Reply

Please Login to post a comment

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.